20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

HCP: optimalisatie dienstverlening naar cliënt

Eén van de belangrijkste redenen om de VQ Leeftstijl Gezondheid Centra de komende jaren te openen is de start (2021) van Human Capital Performance (HCP).

HCP is de zakelijke businessunit van Vitaliteit Groep Nederland, voor werkgevers en werknemers binnen het MKB tot 250 medewerkers. Vanaf 2022 richten wij ons ook op ondernemingen en organisaties groter dan 250 medewerkers.

Preventie juist bij werkgevers belangrijk
Het voorkomen van gezondheidsklachten of andere problemen binnen leefstijl en vitaliteit is van het grootste belang voor de werkgever. Hoe vitaler de medewerkers, hoe beter zij presteren en hoe beter de organisatie presteert. Bovendien wordt hierdoor (onnodig) ziekteverzuim voorkomen.

Human Capital Performance werkt met het collectieve VitaliteitQuotiënt (VQ), de VQ-analyse. HCP-nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Wanneer medewerkers begeleiding en/of behandeling nodig hebben, vindt dit plaats in de VQ Leefstijl Gezondheid Centra.

Bij de realisatie van VQ Leefstijl Gezondheid Centra krijgen cliënten via HCP-dienstverlening voorrang en zijn hiermee ook pioniers binnen Leefstijl Gezondheid(szorg). Geïnteresseerd in onze zakelijke dienstverlening? Ga naar www.humancapitalperformance.nl (de website opent in een nieuw venster).