20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

Duurzame belegging in onroerend goed
Naast mensen (werkgevers, werknemers en professionals) is er kapitaal nodig voor stenen. Stenen om Leefstijl Gezondheidscentra in heel Nederland te kunnen bouwen. Een duurzame belegging in een groeiende, landelijke organisatie die zich richt op leefstijl, vitaliteit en gezondheid, met als basis duurzame inzetbaarheid.

Gebouwen zijn essentieel in de ondernemingsvisie van Vitaliteit Groep Nederland. Geen grote kantoren waar het Leefstijl Gezondheidscentrum wegvalt in de massa, maar stand-alone locaties, buiten de (grote) stad, goed bereikbaar (ook met openbaar vervoer) en met goede parkeervoorzieningen. Bij voorkeur landelijk gelegen, waardoor de rustige omgeving bijdraagt aan het herstel van medewerkers die begeleiding nodig hebben.

Groei investering
Zoals gezegd; Vitaliteit Groep Nederland gaat uit van een organische groei van 1-3 locaties in het komende jaar. Het jaar 2022 zal een grotere groei laten zien, waardoor naar verwachting uiterlijk in 2024 een landelijk dekking met 10-15 Leefstijl Gezondheidscentra wordt bereikt. De locaties worden achtereenvolgend gerealiseerd, waardoor bij elk nieuw Leefstijl Gezondheidscentrum geleerd is van het vorige.

De voorkeur gaat uit naar een (strategische) partner binnen onroerend goed investering, die met ons wil meegroeien, met ons meedenkt en bereid is stapsgewijs alle locaties te financieren tegen een goed rendement.