20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

Advies | Opleiding | Begeleiding
De Vitaliteit Groep werd in juli 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het VitaliteitQuotiënt (VQ) kent een langere geschiedenis en vindt haar oorsprong bij de in 2012 opgerichte Stichting Orange Monday (opgegaan in Stichting IGZ Plus | Leefstijl Gezondheidszorg).  

Na vier jaar onderzoek werd in 2016 het VitaliteitQuotiënt als Vitaliteitfactor 'geboren'. Hiermee ontstond een efficiënt meetinstrument binnen Leefstijl Gezondheid(szorg), waarmee in korte tijd veel relevante informatie wordt verzameld ter optimalisering van begeleiding en behandeling. Het VitaliteitQuotiënt is dan ook de basis van al onze diensten. 

Advies op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Onze advisering richt zich op (zelfstandige) professionals, ondernemingen en bedrijven, organisaties, (zorg)instellingen en de overheid. Dit start met voorlichting op het gebied van Leefstijl Gezondheid en kennismaking met het VitaliteitQuotiënt.

Opleiding in het kader van Leefstijl Gezondheid, leefstijl en vitaliteit in het bijzonder. Het aanbod varieert van eendaagse workshops tot gespecialiseerde opleidingen voor (zelfstandige) professionals. Ga voor meer informatie naar de website van Vitaliteit Groep Nederland

Begeleiding van (zelfstandige) professionals die Leefstijl Gezondheidszorg willen implementeren binnen hun praktijk en/of willen samenwerken met Vitaliteit Groep Nederland. Nieuw binnen begeleiding is HCP-nazorg.

Onze kennispartner Stichting IGZ Plus schreef in 2020 het rapport 'Realisatie Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040'. U kunt het downloaden door op de link te klikken.