20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

Human Capital Performance | samenwerking norm
Uiteraard zijn al onze HCP-professionals goed opgeleid, hebben zij ervaring en passie binnen hun beroep. Het belangrijkste is dat zij samenwerking zien als verrijking van hun werkzaamheden binnen HCP.

Omdat samenwerking zo essentieel is, wordt hier binnen de opleidingen VQ Expert en Vitaliteit Consultant veel aandacht aan besteed. Want ondanks dat het VQ is ontwikkeld om met de gezamenlijke inspanningen van professionals te worden uitgevoerd, is het niet gewoon voor deze professionals om samen te werken. 

HCP-trajecten en vervolg
Human Capital Performance is een screening-tool, individueel uitgevoerd (VQ-vragenlijst en interview door VQ-Expert) en collectief door verwerking van de gezamenlijke data. Hierdoor onstaat een optimaal beeld van de organisatie en haar medewerkers. Alle data worden vervolgens door een Vitaliteit Consultant verwerkt in een HCP-adviesrapport. 

Omdat elke Vitaliteit Consultant ook de opleiding VQ Expert met succes heeft gevolgd, weet hij welke informatie hij nodig heeft. Hierbij is hij/zij afhankelijk van de kwaliteit van de rapporten van de VQ Experts. Duidelijk is dat een goede samenwerking en communicatie noodzakelijk is om een optimaal reslutaat voor de organisatie te bereiken. 

Opleidingen Human Capital Performance

Vitaliteit Groep Nederland besteedt juist om bovenstaande reden veel aandacht aan al haar opleidingen voor HCP-professionals. Optimale kwaliteit voor onze opdrachtgevers staat voorop. GeĆÆnteresseerd? Check de website Human Capital Performancedownload de opleidingsinformatie en/of neem contact met ons op.