20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

LGC biedt voordelen en gemeenschappelijk resultaat
Wanneer u besluit om als professional aan te sluiten bij Human Capital Performance en Leefstijl Gezondheid Centra biedt dat veel voordelen en een gemeenschappelijk resultaat: optimale dienstverlening naar onze opdrachtgevers, die kan resulteren in vervolgopdrachten.

Voordelen voor professionals binnen HCP
Veel zelfstandige professionals hebben de wens binnen een project samen te werken. De voordelen voor deelnemers aan HCP-trajecten zijn: samenwerking, samenwerking onder één naam, kans op vervolgopdrachten, minder acquisitie en op termijn periodieke opdrachten via ons steeds verder groeiende netwerk. 


Voordelen voor professionals binnen LGC
Maakt u ook de stap om deel te nemen binnen het LGC, dan groeit het aantal voordelen sterk. U heeft een vaste locatie (ft/pt) voor een redelijke prijs, u kunt gebruik maken van receptie en ontvangstruimtes en traininsgruimtes. En vooral, u werkt vanuit één organisatie met één merknaam en behoudt uw zelfstandigstandigheid. Deze combinatie is uniek in Nederland. 

Wanneer u wordt gevraagd voor HCP-projecten buiten uw regio, kunt u ook gebruikmaken van een LGC in de omgeving van de opdrachtgever. Tenslotte zijn alle regionale LGC's bedoeld voor alle deelnemende professionals, waar u ook bent gevestigd.

Zoals al eerder aangegeven, wordt gewerkt om in 2021/2022 een LGC te realiseren in Noord-Brabant, Noord-Nederland en Noord-Holland. Heeft u interesse om als zelfstandig professional deel te nemen aan HCP-projecten of het Leefstijl Gezondheidscentrum, neem dan contact met ons op.


De afbeelding van de druppel geeft onze visie weer, bij het vallen van een druppel onstaan cirkels. Deze cirkels staan voor groei naar landelijke dekking, het ultieme resultaat voor Leefstijl Gezondheidscentra.